Merkzettel
Der Merkzettel ist leer.
Der Warenkorb ist leer.
Kostenloser Versand möglich
Bitte warten - die Druckansicht der Seite wird vorbereitet.
Der Druckdialog öffnet sich, sobald die Seite vollständig geladen wurde.
Sollte die Druckvorschau unvollständig sein, bitte schliessen und "Erneut drucken" wählen.

The Best American Food Writing 2022

Trade PB
HardcoverKartoniert, Paperback
Verkaufsrang44393inEssen & Trinken
EUR19,00

Beschreibung

A collection of the year's top food writing, selected by guest editor Sohla El-Waylly and series editor Silvia Killingsworth.

Culinary creator, writer and community advocate, Sohla El-Waylly selects the best twenty articles published in 2021 that celebrate the many innovative, comforting, mouthwatering, and culturally rich culinary offerings of our country.
Weitere Beschreibungen

Details

ISBN/EAN/Artikel978-0-06-325441-1
ProduktartHardcover
EinbandKartoniert, Paperback
Erschienen am01.11.2022
Erstverkaufstag01.11.2022
Reihen-Nr.American
Seiten256 Seiten
SpracheEnglisch
Artikel-Nr.37787055
KatalogZeitfracht
Datenquelle-Nr.N3000001114158
KategorieRatgeber
SachgebietEssen & Trinken
Weitere Details

Reihe

Autor

Culinary creator, writer and community advocate, SOHLA EL-WAYLLY selects the best twenty articles published in 2021 that celebrate the many innovative, comforting, mouthwatering, and culturally rich culinary offerings of our country.
SILVIA KILLINGSWORTH, series editor, is an executive editor at Bloomberg News and a former editor at The Awl and The Hairpin. Prior to that she was the managing editor at The New Yorker and wrote regularly for their magazine and website. She lives in Westchester County, New York.